Regresie Anca Juganaru

ACTIVEZĂ-ȚI TALENTELE ȘI ABILITĂȚILE DIN VIEȚI TRECUTE
PENTRU A LE FOLOSI ÎN VIAȚA ACTUALĂ! 

Atunci când venim pe Pământ, venim cu un scop, iar pentru a ni-l îndeplini suntem echipați cu talente și abilități. La început ele ies la iveală, apoi le exersăm și pe unele dintre ele chiar „le purtăm” prin mai multe vieți până devin capacități neobișnuite sau talente speciale iar sufletul pare că își împlinește menirea prin ele.
Tu știi care este menirea ta în această viață? Pentru că, atunci când înțelegi și simți că ești deosebit prin talentul tău, capeți claritate în a-ți îndeplini menirea cu care ai venit aici.
Cum ar fi să-ți activezi talente și abilități din vieți trecute pentru a le folosi în viața actuală și să aduci mai multă claritate scopului tău actual? Cum ar fi să te folosești de potențialul imens al subconștientului tău pentru a aduce mai multă claritate în urmărirea scopurilor tale în anul 2020 și în anii care urmează?
Vă invit la o Călătorie într-o viață anterioară pentru a vă activa talentele și abilitățile necesare împlinirii personale din această viață!

 

ANCA JUGĂNARU este profesor de fizică, instructor certificat Metoda Silva, hipnoterapeut și terapeut prin regresie în vieți anterioare, cu certificat în RTT (Rapid Transformational Therapy).

 


 

Un cunoscut istoric, lingvist, hipnoterapeut, consilier și terapeut prin regresie în vieți trecute, Atasha Fyfe, spune în cartea sa „Magia vieților trecute” că „starea alpha, de relaxare profundă, în timp ce rămânem conștienți, este tot ce ne trebuie pentru a accesa amintirile din vieți trecute și atunci putem descoperi: o panoramă a călătoriei sufletului nostru, revelații cu privire la scopul vieții actuale, amintiri pozitive care ne dau putere din punct de vedere spiritual, cunoștințe vechi pierdute, talente și abilități din viețile trecute, un nou mod de a înțelege persoanele din viața ta, amintiri din lumile de după moarte.” Eu aș completa cu senzaționala descoperire personală a „înțelegerii morții și depășirii fricii față de ea”.
Sunt onorată să vă ofer regresia într-o viață anterioară, un instrument terapeutic excelent pentru conștientizarea și rezolvarea problemelor personale de ordin fizic, emoțional și spiritual. Acest instrument, acceptat științific și verificat, completează eficient metodologia de antrenament mental.
Sesiunea de regresie de grup CĂLĂTORIE ÎNTR-O VIAȚĂ ANTERIOARĂ este rezultată din experiența personală căpătată în lucrul „unu la unu” cu clienții mei cât și cu grupuri de zeci de persoane. În toate cazurile, fie individual sau de grup, participanții obțin conștientizări, revelații, răspunsuri, calm, acceptare, stare de bine, înțelepciune și creștere spirituală.
Haide să descoperim magia vieților trecute printr-o călătorie frumoasă, blândă și înțeleaptă, după care nici tu, nici lumea în care trăiești, nu vor mai fi niciodată la fel…
Detalii despre…

 

Eveniment: CĂLĂTORIE ÎNTR-O VIAȚĂ ANTERIOARĂ
Data: 12 IANUARIE 2020, DUMINICĂ
Loc de desfășurare: HOTEL ibis CONSTANȚA (Blvd. Mircea cel Bătrân nr. 39B-41 – HARTA)
Orar: 10:30-15:00
Cost experiențial: 150 lei/ persoană
OFERTĂ „PACHET PENTRU 2 PERSOANE”: 200 LEI/ 2 persoane
Vino împreună cu încă o persoană și plătiți doar 100 lei/ persoană (economisiți împreună 100 lei). 
Înregistrarea se face aici… ⬇️⬇️
FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

După înregistrare veți primi un email cu informații depre plată și 2 scurte înregistrări video pentru a vă familiariza cu această experiență deosebită.

S-a desfășurat.