Acesta este un eveniment mult așteptat: TABĂRA, pe care am numit-o „DESCOPERIRE, DEZVOLTARE ȘI RECONECTARE PERSONALĂ”.

Ai putea să faci și tu o alegere pentru care te vei felicita toată viața.

Anca și Cristi au organizat și condus cu mare succes tabere în trecut, în aceeași locație. Dacă vei veni și tu, te vor ghida într-o călătorie de neuitat către potențialul tău înnăscut, aflându-ne pe meleaguri străbune pline de comori autentice, ajutați fiind de energii puternice specifice acestor locuri. Te vei descoperi, dezvolta și reconecta personal… Este ceea ce-ți dorești și așa și este!

Deja, trei serii de oameni minunați au pășit pe acest drum în lunile mai și iunie. Unii dintre ei vor reveni pentru a aprofunda lecțiile și alți oameni noi vor fi prezenți pentru a se bucura de rezultatele minunate pe care le aduce această tabără prin transformarea personală. Tu vei fi printre ei…?

              .      

Iată câteva detalii…

Numărul de locuri maxim este de 25. Cazarea se face în cameră dublă sau triplă. ATENȚIE! Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății.

Perioadele de desfășurare sunt: 

  • 30 SEPTEMBRIE – 03 OCTOMBRIE 2021 (joi ora 13:00 – duminică ora 13:00)
  • 07 – 10 OCTOMBRIE 2021 (joi ora 13:00 – duminică ora 13:00)

Loc de desfășurare: Pensiunea Daniela, Orăștioara de Jos, Jud. Hunedoara – VEZI HARTA

Orar de desfășurare: 07:30 – 23:30

Cost de participare: 2.000 lei/ persoană (include cazarea, 3 mese/ zi, sesiunile de învățare, materiale didactice; nu include transportul la/ de la locație, taxele de acces la diferite obiective vizitate)

PRELUNGIM OFERTA NOASTRĂ: 1.800 lei/ persoană doar cu plata integrală până la 10 SEPTEMBRIE 2021!

Detalii despre plată: după înregistrarea cu formularul de mai jos, vei primi un email cu detalii pentru plata cu cardul sau transfer bancar. Alege doar o singură perioadă (din cele două) bifând căsuța corespunzătoare!

Pe parcurs, până la începerea evenimentului, îți vom trimite comunicări cu detalii privind participarea la eveniment. Până atunci, dacă ai întrebări sau dorești să comunici cu noi, poți să ne contactezi la office@focusdevelopment.ro și/ sau la numerele de telefon afișate pe site-ul www.focusdevelopment.ro la secțiunea „Contact”.

De abia așteptăm să ne descoperim, dezvoltăm, reconectăm și cunoaște mai bine la evenimentul „DESCOPERIRE, DEZVOLTARE ȘI RECONECTARE PERSONALĂ”.

Mai jos găsești formularul de înregistrare.

Iată ce ne-au declarat câțiva oameni frumoși la finalul taberei…

Îți mulțumim!

DIN CE ÎN CE MAI BINE!

Anca și Cristi

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE