Având o experiență practică de peste 20 de ani în sistemul educațional tradițional și peste 10 ani de practică educațională non-formală, vă invităm să descoperiți și să redescoperiți puterea creierului, a minții umane și uriașul potențial uman cu care ați fost înzestrat(ă).
Noi, Anca și Cristi, suntem implicați activ și eficient în construirea unor echipe și comunități de succes prin programe educaționale originale și foarte specifice.
Deținem licența/ dreptul de a preda Cursul Metoda Silva pe teritoriul României prin certificarea/ acreditarea pe care am obținut-o ca instructori și prin contractul cu firma Memo Consult K.R. SRL, deținătoarea licenței Metoda Silva pentru România. Ne desfășurăm activitatea din punct de vedere juridic prin firma noastră: SC Focus Development SRL.
Nouă ne place să ne denumim generic „A&C”. Vă invităm să ne cunoașteți MISIUNEA, VIZIUNEA și VALORILE în care credem și după care trăim.
Suntem absolvenți, practicanți și instructori certificați de către Silva Method International, Laredo, Texas, USA.
Mai multe detalii despre Metoda Silva găsiți la adresa http://www.metodasilva.ro și https://www.silvamethod.com.
Anca Jugănaru și Cristi Lazăr – Silva Method Certified Instructors by Silva Method International, Laredo, Texas, USA
ANCA JUGĂNARU
Silva Method Certified Instructor by Silva Method International, Laredo, Texas, USA
„Sunt absolventă a Facultății de Fizică din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cu o carieră de peste 22 de ani ca profesor de fizică la catedră.
Am absolvit cursurile Metoda Silva în anul 2005 și din 2007 le predau ca și instructor. Am avut șansa să întâlnesc un mediu, o filosofie și niște valori care stăteau de ani de zile ca într-un cocon și îmi era teamă să le integrez în normele sociale.
Odată cu acest stil de viață care este Metoda Silva și cu un mentorat de excepție, valorile și-au găsit locul firesc în interiorul și exteriorul meu: gândirea pozitivă, meditația dinamică, vizualizarea creativă și perfecționarea intuiției îmi construiesc o stare din ce în ce mai armonioasă zi de zi. Coroborând experiența de profesor, educator și părinte cu principiile Metodei Silva, știu că pot face o diferență în creșterea calității relațiilor între părinți și copiii lor și invers, cât și între profesori și elevii lor și invers.
Sunt onorată și bucuroasă să predau Metoda Silva și să întâlnesc de fiecare dată la cursuri oameni care doresc să-și îmbunătățească viața, astfel încât să contribuim împreună la o lume mai bună!”
CRISTI LAZĂR
Silva Method Certified Instructor by Silva Method International, Laredo, Texas, USA
„Ca pregătire de bază sunt profesor de educație fizică și sport. Lucrez de peste 20 ani în marketing. Am creat și am participat la dezvoltarea mai multor programe și campanii de succes în mai multe domenii pentru firme foarte mari și mărci renumite. Am participat activ la dezvoltarea industriei entertainment-ului românesc în calitate de manager de spectacole, turnee, artiști, evenimente, emisiuni, campanii media.
Am absolvit cursul Metoda Silva în anul 2001 cu profesorul și „antrenorul” meu Rajko Kuzmanović. Am înțeles foarte repede că am tot ce îmi trebuie ca să practic tehnicile învățate și să obțin rezultate mai bune în viața mea, adică: Dorință, Încredere și Așteptare. La început, nu am practicat. Însă, după ce viața m-a dus „de sus până jos de tot”, am început să practic tehnicile Metoda Silva și am revenit la cursuri, am aprofundat, am exersat, am obținut schimbări majore în bine în viața mea pe toate planurile și, în special, am îmbunătățit major starea mea de sănătate.
Am împărtășit din experiențele mele, din succesele mele Silva, am frecventat toate cursurile organizate de Metoda Silva și, la sugestia lui Rajko și cu ajutorul său „m-am trezit”… instructor Metoda Silva. Le sunt recunoscător lui Rajko Kuzmanović, Sorin Sălăjan și Ancăi Jugănaru, iubita și partenera mea, pentru susținerea lor.
Eu cred în simplitate, cred în Dumnezeu și în puterea de a crea pe care i-a dat-o El fiecăruia. Cred în mine, cred ca suntem cu toții un tot unitar și știu că „ceea ce gândește unul, îi influențează pe toți”. De aceea, știu că responsabilitatea mea majoră este „Să fiu și să fac din ce în ce mai bine!”. Mai știu că pot să ajut pe oricine acceptă să primească ceea ce am eu de oferit. Mai știu că mai am încă foarte multe de învățat și sunt gata să învăț.
Abia aștept să cunosc oameni minunați la cursurile Metoda Silva.”
Suntem și antreprenori. Prin natura noastră de educatori, participăm activ la dezvoltarea mentalității antreprenoriale în mai multe țări, în mod special în România. Principiile și valorile pe care le predăm la cursurile Metoda Silva le aplicăm necondiționat în domenii de afaceri, construind comunități antreprenoriale. Noi credem în filozofia Win-Win-Win (Câștig-Câștig-Câștig) și o aplicăm în afaceri și în orice situație de viață.
Nouă ne place să ne denumim generic „A&C”. Vă invităm să ne cunoașteți MISIUNEAVIZIUNEA și VALORILE în care credem și după care trăim.
Iată ce declarăm și susținem:
„Denumim comunitatea noastră extinsă focusTeam. Aceasta reprezintă conceptul și forma noastră de exprimare. Este comunitatea noastră, a celor care gândim că EDUCAȚIA FORMEAZĂ ȘI CÂȘTIGĂ PIAȚA. Este valabil în orice domeniu de activitate. Sloganul nostru este WE BUILD PEOPLE. Noi credem în EDUCAȚIE. Noi ne educăm încontinuu. Facem educație pentru o lume din ce în ce mai bună și din ce în ce mai prosperă. Suntem o organizație vie aflată în plin avânt. Găsim soluții pentru orice provocare. Suntem co-creatorii unor concepte unice pentru succes precum Școala de Afaceri la Seral și Om Focalizat.
focusTeam este sufletul nostru, este echipa noastră. Prin construcția de comunități, prin programul Business To Community, oferim oamenilor posibilități de a-și împlini idealurile și scopurile, fie ele de natură financiară sau de altă natură, fie că vorbim de firme sau de persoane fizice.
Dacă doriți să știți mai multe despre activitatea noastră, puteți participa la seminariile noastre de profil. Cereți-ne detalii și vi le oferim.
Prosperitatea nu poate fi creată gândindu-ne la sărăcie și observând de ce oamenii sunt săraci. Doar studiind Bogăția și legile sale putem să construim Bogăția zi de zi. Suntem din ce în ce mai prosperi și din ce în ce mai bogați pe zi ce trece, în toate aspectele vieții noastre!