Recapătă-ți dreptul la bunăstare alături de Anca și Cristi

Participă în perioada 24 – 25 Aprilie 2021 la “Manifestă Buna Ta Stare!”, un workshop transformațional de reprogramare mentală! 

Perioadă de desfășurare: 24 – 25 Aprilie 2021,  între orele 10:00 – 18:00

Din ce în ce mai bine cu

Anca și Cristi

Acest workshop este creația Ancăi, ca urmare a experienței de peste 15 ani și a rezultatelor deosebite în domeniul programării mentale, a autocunoașterii prin hipnoză, autohipnoză și regresii.

 

Anca și Cristi sunt instructori certificați ai Metodei Silva, Institutul International Silva Mind Control, Laredo, Texas, SUA în baza unei școlarizări, pregătiri și practici susținute, conform unor examinări riguroase, fiind recunoscuți în lista internațională a instructorilor Metoda Silva.

Ce trebuie să știi despre workshop-ul

Manifestă Buna Ta Stare

Lucrează la rădăcini și la cauză, ținând cont de mecanismul manifestării bunăstării

Este un workshop efectiv transformațional care folosește tehnici terapeutice moderne și eficiente, rapide și punctuale pentru a conștientiza programele individuale de blocare a bunăstării

Se adresează celor care simt că încă nu și-au atins potențialul în această viață, nu și-au monetizat complet abilitățile și talentele.

Folosește exerciții în Alpha, Beta și Theta,tehnici de autocontrol mental, elemente de hipnoza adâncă, tehhnici de regresie în viața curentă dar și într-o viață anterioară în care bunăstarea s-a blocat

Profită de oferta noastră

0
RON

Preț întreg

0
RON

Preț early-bird. Disponibil pana la 20.04.2021

0
RON

Repetarea workshop-ului 

Cunoaște toate tipurile de experimentare, conștientizare și învățare

Lucrul în frecvența Beta

Împreună cu Anca și Cristi, în cele 2 zile de workshop vei lucra în grupe de lucru, îți vei împărtăși experiențele cu toți cei prezenți și vei lua parte la un schimb de roluri.

Lucrul în frecvența Alpha

Vei experimenta un exercițiu de conectare la scop cu descoperirea talentelor și abilităților și un antrenament multi-senzorial pentru navigarea ușoară în stări modificate de conștiință.

Lucrul în frecvența Theta

Vei face un antrenament unic de lucru în frecvența Theta cu păstrarea activă a stării de conștiență, tipuri diferite de regresii cu scopul găsirii programelor limitative  personale legate de misiunea în viață și de bunăstare, eliminarea rădăcinilor programelor limitative și rescrierea minții prin  înlocuirea cu super-programe benefice.

Cui se adresează acest workshop

Celor care vor să își recapete dreptul la bunăstare prin antrenament mental

Celor care caută să își descopere talentele și abilitatățile cu care sunt înzestrați

Celor care vor să elimine rădăcinile programelor limitative și să cunoască abundența

Uite ce spun absolvenții noștri...

IOANA UDRESCU - medic stomatolog

Știți ce mi s-a întâmplat?
Am ales ca temă pentru lucrarea de disertație cu titlul “Art Terapia și echilibrul mental, emoțional și comportamental”.
In octombrie, am vorbit cu profesoara coordonatoare a lucrării și mi-a schimbat titlul în “Rolul Art Terapiei în obținerea și consolidarea stării de bine” pentru că este de interes conceptul de well-being, adică de “stare bună”. 

Abia prin decembrie am făcut conexiunea cu faptul ca am ascultat de atâtea ori meditația de bună stare încât, pur și simplu, am atras și pentru lucrarea de disertație aceasta tema în domeniul MINȚII! Mi se pare foarte tare!

Mihaela Vasilev - expert contabil

Vă relatez ceea ce se întâmplă cu mine după workshopul care îmi schimbă viața! Sunt expert contabil, deja am 5 clienti noi și alții sunt pe drum. Sunt pe cale să devin hipnoterapeut. Multumesc, Anca Juganaru, pentru programul “Terapeutul de lângă tine”! Am deja 8 clienți cu care voi lucra. Sunt pe cale să achizitionez un teren, iar proprietara m-a sunat ieri și m-a întrebat ce mai fac. Spunandu-i ca devin terapeut, a hotărât să mă ajute și îmi dă clienți pentru hipnoză. Bunăstarea se manifestă zilnic, sub toate formele! Suntem abundență, suntem prosperitate, suntem magneți pentru orice! Multumesc Anca și Cristi pentru tot ce faceti pentru mine!

Bunăstarea este un drept divin cu care venim pe Pământ și care se manifestă atunci când fiecare dintre noi punem în slujba oamenilor TALENTUL și ABILITĂȚILE cu care am venit aici. De aceea, vestea bună este că bunăstarea este un rezultat pe care îl putem obține dacă respectăm legile Naturii și ale Vieții.

Bunăstarea este un Drept din Naștere! Ea ar trebui să fie un Standard și nu un lux! - Anca Jugănaru

Dăruiește și vei Dobândi ceea ce ai nevoie și chiar mai mult… - Jose Silva

0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul tău este golÎnapoi la cumpărături