ANCA JUGĂNARU este profesor de fizică, instructor certificat Metoda Silva, hipnoterapeut și terapeut prin regresie în vieți anterioare și în viața dintre vieți, cu certificat în RTT (Rapid Transformational Therapy).

 

 

Un cunoscut istoric, lingvist, hipnoterapeut, consilier și terapeut prin regresie în vieți trecute, Atasha Fyfe, spune în cartea sa „Magia vieților trecute” că „starea alpha, de relaxare profundă, în timp ce rămânem conștienți, este tot ce ne trebuie pentru a accesa amintirile din vieți trecute și atunci putem descoperi: o panoramă a călătoriei sufletului nostru, revelații cu privire la scopul vieții actuale, amintiri pozitive care ne dau putere din punct de vedere spiritual, cunoștințe vechi pierdute, talente și abilități din viețile trecute, un nou mod de a înțelege persoanele din viața ta, amintiri din lumile de după moarte.” Eu aș completa cu senzaționala descoperire personală a „înțelegerii morții și depășirii fricii față de ea”.
Sunt onorată să vă ofer regresia într-o viață anterioară, un instrument terapeutic excelent pentru conștientizarea și rezolvarea problemelor personale de ordin fizic, emoțional și spiritual. Acest instrument, acceptat științific și verificat, completează eficient metodologia de antrenament mental.
Sesiunea de regresie de grup CĂLĂTORIE ÎNTR-O VIAȚĂ ANTERIOARĂ este rezultată din experiența personală căpătată în lucrul „unu la unu” cu clienții mei cât și cu grupuri de zeci de persoane. În toate cazurile, fie individual sau de grup, participanții obțin conștientizări, revelații, răspunsuri, calm, acceptare, stare de bine, înțelepciune și creștere spirituală.
Haide să descoperim magia vieților trecute printr-o călătorie frumoasă, blândă și înțeleaptă, după care nici tu, nici lumea în care trăiești, nu vor mai fi niciodată la fel…
Detalii despre…
Eveniment: CĂLĂTORIE ÎNTR-O VIAȚĂ ANTERIOARĂ
Data: 19.03.2020, JOI
Loc de desfășurare: ONLINE
Orar: 17:30 – 20:30
Cost experiențial: 100 lei/ persoană
OFERTĂ „PACHET PENTRU 2 PERSOANE”: 150 LEI/ 2 persoane
Veniți împreună cu încă o persoană și plătiți doar 75 lei/ persoană (economisiți împreună 50 lei).
ATENȚIE! Sunt doar 100 de locuri disponibile în „sala online”! Locurile se ocupă în ordinea plății. Data limită pentru plată este MIERCURI 18.03.2020.
Pentru a avea acces la eveniment trebuie să accesați link-ul https://zoom.us/j/7048455034 sau să descărcați aplicația ZOOM și să introduceți ID-ul 704-845-5034. Funcționează în ambele feluri. Veți primi prin SMS o parolă de acces cu câteva minute înainte de ora de start. 

————————————

Înregistrarea se face aici… ⬇️⬇️
FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

S-a desfășurat.