ANCA JUGĂNARU

este profesor de fizică, instructor certificat Metoda Silva, hipnoterapeut și terapeut prin regresie în vieți anterioare, cu certificat în RTT – Rapid Transformational Therapy.
 

„MANIFESTĂ BUNA TA STARE!”

Reprogramare mentală Punctuală Ușoară Rapidă Eficientă


“Bunăstarea este un Drept din Naștere! Ea ar trebui să fie un Standard și nu un lux!” (Anca Jugănaru)

Bunăstarea este un drept divin cu care venim pe Pământ și care se manifestă atunci când fiecare dintre noi punem în slujba oamenilor Talentul și Abilitațile cu care am venit aici. De aceea, vestea bună este că bunăstarea este un rezultat pe care îl putem obține dacă respectăm legile Naturii și ale Vieții: “Dăruiește și vei Dobândi ceea ce ai nevoie și chiar mai mult… “(José Silva)

Lucrând la rădăcini și la cauză și ținând cont de mecanismul manifestării bunăstării, Workshp-ul RepPURE vine ca o ușurare după ani de muncă și învățare și ca un cadou de suflet pentru toți cei care simt că încă nu și-au atins potențialul în această viață! Adică încă nu și-au monetizat complet abilitățile și talentele.

RepPURE este un workshop efectiv transformațional care folosește tehnici terapeutice moderne și eficiente, rapide și punctuale pentru a  conștientiza programele individuale de blocare a bunăstării, a le șterge rădăcinile și a “încărca”  programe noi, benefice, în locul lor!

Totul se întâmplă pe parcursul a două zile intense și pline cu exerciții în alpha, beta și theta, împletind tehnici de autocontrol mental, cu elemente de hipnoza adâncă, cu tehhnici de regresie în viața curentă dar și într-o viață anterioară în care bunăstarea s-a blocat, și cu scripturi de reprogramare mentală punctuală, ușoară, rapidă și eficientă (PURE).

Workshopul folosește toate tipurile de experimentare, conștientizare și învațare:

+ Lucrul în frecvența Beta (grupe de lucru, împărtășirea experiențelor, schimbare de roluri)

+ Lucrul în frecvența Alpha (exercițiu de conectare la scop cu descoperirea talentelor și abilităților din viața curentă, antrenament multisenzorial pentru navigarea ușoară în stări modificate de conștiință)

+ Lucrul în frecvența Theta (antrenament unic de lucru în frecvența Theta cu păstrarea activă a stării de conștiență, tipuri diferite de regresii cu scopul găsirii programelor limitative  personale legate de misiunea în viață și de bunăstare, eliminarea rădăcinilor programelor limitative și rescrierea minții prin  înlocuirea cu super-programe benefice).

⬇️ Înregistrarea se face cu formularul de mai jos. ⬇️

Iată ce spun cursanții noștri imediat la câteva zile sau săptămâni după curs… și mărturiile continuă:

Și faptul că după workshopul cu abundența, cu răsplata pentru talent, mi s-au deschis niște porți… eu cursul de yoga îl făceam pentru mine și acum deja predau și mai am o ofertă de la un studio… Pare că asta e misiunea mea… să mișc oamenii să-și unească corpul cu spiritul stăpânind mentalul… sunt uluită! (Dana I. – Constanța)
Bună dragilor, la mine după ascultat zi de zi înregistrările, remarc din ce în ce mai des abundența în tot ceea ce mă înconjoarâ. Banii care vin, vin întotdeauna la momentul potrivit, eu doar enunț pentru că am nevoie de ei. Cat privește partea cu prosperitatea, permiteți să raportez că de 2 zile tot încasez bani… mulțumesc! (Lili O. – București)
Dragii mei, știți cum este sa te sune lumea mereu pentru „sfaturi”… gratuite? Și eu știam!!! 🙂 Până săptămâna asta, când a început să sune telefonul pentru colaborări!!!! Vă dați seama??? Și nu au trecut decât 4 zile!!! Totul funcționează, tot universul lucreaza cu și pentru mine!!! Și Anca, cel mai tare este că unul dintre telefoane a venit de la o fabrică de confecții!! Dar hey, cine se mai miră??!!!🤗🤗🤗 (Raluca S. – Bragadiru)
Sunt fericită. Abundența a venit și la mine. După ziua salariului, am primit bani în cont și în următoarele 2 zile, reprezentând restanțe salariale care trebuia să vină în urmă cu… 5 ani!! Din ce în ce mai bine! Aștept și în următoarele zile… (Mery R. – București)
Buna ziua, dragilor! Am și eu de făcut o marturisire 🙂 Azi am fost înștiințată oficial că MI S-A MARIT SALARIUL! (acesta fiind un lucru extrem de rar în organizația în care lucrez 😁) Mulțumesc vouă, mulțumesc Anca & Cristi! Sunt recunoscătoare! (Vera Z. – București)
Aseară am făcut exercițiul de rescriere pentru bunăstare și efectul a venit chiar astăzi când am primit o veste foarte bună: proiectul pentru obținerea de fonduri europene (de care sunt eu responsabilă și care este o premieră pentru firma unde lucrez) a fost admis la etapa de evaluare eligibilitate. Toți îmi spuneau să nu aștept rezultatul mai devreme de decembrie și iată, suntem în iulie, am depus pe 25.04. și deja am trecut de etapa eliminatorie. Și toată lumea se miră cât de repede s-a desfășurat tot! Dar eu ȘTIU de ce este din ce în ce mai bine! Bunăstarea se manifestă pe toate planurile! Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumesc! (Roxana Ghe. – Cîmpina)
Referitor la Buna mea stare, aș vrea să împărtășesc cu voi “o minune” care mi “s-a întâmplat”! În 2014 am împrumutat pe cineva cu o sumă mare de bani. A zis că în max. 1 an îmi returnează banii. Anii au trecut, puțin câte puțin mi-a returnat o parte din bani, dar a mai rămas mai mult de jumătate pe care nu știam când îi voi primi. Știu persoana respectivă ca fiind o persoană de cuvânt, care în acești ani a avut diverse încercări, așa că speram ca într-o bună zi o să-și achite datoria. De vreo 2 ani renunțasem chiar să-i mai amintesc de datorie. Dar, în schimb, periodic îmi aminteam să “reanimez” proiectul cu primirea datoriei. Și nimic… De la ultimul workshop am schimbat tactica: nu am facut proiectul cu returnarea datoriei ci pur și simplu m-am rugat și am vizualizat aproape zilnic (aprox. 2 luni) că persoana respectivă să fie sănătoasă și să-și rezolve toate problemele de orice natură, asupra ei să se reverse toata bunăstarea pe orice plan. Și MINUNE!!!! Acum o săptămână m-a anunțat că ar vrea sa ne vedem la sfârșitul lunii. Gândul meu a fost că mai vrea o păsuire sau vrea să mai dea ceva. Aseară m-am întâlnit și mi-a dat TOATĂ datoria și că îmi va fi recunoascatoare pe viață pentru că am fost atât de îngăduitoare. A reușit să-și rezolve toate situațiile neplăcute și este foarte bine. Sunt încă într-o stare de WOW și am impresia unei minuni dar de fapt știu că este rodul aplicării corecte a tuturor informațiilor primite de la Anca și de la Cristi, cărora le mulțumesc a milioana oara. (Roxana Ghe. – Cîmpina)

⬇️ Înregistrarea se face cu formularul de mai jos. ⬇️

Alte mărturii…

Bună dimineața dragilor!  Bună starea începe să se manifeste din ce în ce mai mult și în viața mea! Relații armonioase din partea unor peroane nu prea civilizate ceea ce m-au surprins foarte plăcut de la prima oră și o mare surpriză o premiere de 4000 lei! Sunt foarte recunoscatoare! Mulțumesc tuturor, mulțumesc Anca & Cristi! (Vali O. – București) Am găsit 600 de lei într-un loc în care nu mă așteptam și evident nu mai știam de ei. (Silvia P. – București)
Bună seara. Oameni dragi, iată un prim efect al acțiunilor noastre din ultimele zile. Căutând o pungă de cadouri pentru o activitate de mâine, am găsit în punga aleasă dintr-un teanc, un plic pe care l-am primit cu 2 ani în urmă, de ziua mea. NU ȘTIAM DE EXISTENTA LUI. Deci, pt mine e limpede: Prosperitatea vine la mine, din TOATE părțile, în TOATE domeniile vieții mele… Recunoștință ANCA! Luna aceasta venitul meu încasat este la maximul atins cândva anterior. De acum urmează sa se tripleze 😊 Multumesc, Anca! (Monica R. – Moara Vlăsiei)
Bună dimineața oameni buni. Doresc să vă împărtășesc, cu bucurie și recunoștință, câteva dintre binefacerile pe care le-am accesat în urma ascultării ZILNICE (cu doar 2 exceptii) a meditației cu Bună Stare. Știți că soțul meu a avut niște provocări mari de sănătate, rezolvate DIN FERICIRE. Terapia a fost, în beta, medicamentoasă și chirurgicală. Mai precis 2 proteze, una terapeutică cu care a stat în picior 2 luni și acum, cea finală. Ambele variante au fost f scumpe și de ultima generație. Și valoarea lor a fost suportată INTEGRAL de Casa de Sănătate. Eu v-am spus că beneficiez de o lună de o creștere salarială dar mai mult decât ATÂT, FIRMA  la care lucrez a accesat în ULTIMELE 2 LUNI contracte a căror valoare este EGALA CU VALOAREA contractelor ÎNTREGULUI AN PRECEDENT… 🤔🤔😊 Deci, spun “Sunt RECUNOSCĂTOARE”  și decisă să continui să adorm în fiecare seară ascultând acest material.(Monica R. – Moara Vlăsiei)
Si eu sunt recunoscatoare pt că am primit ieri 200 de lei dintr-o sursă neașteptată și se potrivesc la fix(!) cu plecarea mea la mare de săpt. viitoare.😊 Și eu ascult zilnic meditația Ancăi și la fel rezultatele ei sunt și pt cei din jurul meu! (ștergerea datoriilor soțului meu – 2000 lei – și rezultatele excepționale ale lui Geo – fiul cel mic la concursurile de karate – la europeanul de la Pitești din 14-16 iunie, din 5 probe de concurs a reușit să obțină 4 locuri 2 – vicecampion european și un loc 3! Noi sperăm să primească și premieri financiare pt ele deoarece anul trecut a fost prima dată cand s-a întâmplat asta! – face karate de la 5 ani și acum a împlinit 18 ani ☺) Spor la meditat tuturor pt că e clar că evoluția cuantică începe să se producă. Am avut și la cabinet câteva lucrări mai importante la câțiva pacienți și am mai achitat din taxele catre ANAF – asta a fost scena a doua din scriptul făcut pt mine de Roxana pe tema prosperității. Am ascultat zilnic timp de o lunăâ, materialul de la workshopul cu regresii și destul de frecvent și scriptul Roxanei de la workshopul cu autohipnoza! Vă iubesc! Țineți- vă de treabă pt că funcționează EXCELENT!!!! (Ioana U. – București)

Costul acestui workshop este de 590 LEI/ persoană.

OFERTA DE 490 LEI/ persoană este valabilă până la data de 20 APRILIE 2021!!

WORKSHOP ONLINE 24-25 APRILIE 2021

ÎNREGISTRAREA SE FACE AICI

După înregistrare veți primi un email de la adresa office@focusdevelopment.ro cu informații suplimentare.