„DIN CE ÎN CE MAI BINE!”

Testimoniale video Silva Immersion 17 – 20.03.2017

Testimoniale video Silva Immersion 1 – 4.04.2016, București

Testimoniale video Silva Immersion 28.11 – 01.12.2015, București

Testimoniale video Silva Immersion 12 – 15.11.2015, Oradea

Testimoniale video Silva Immersion 6 – 9.11.2015, Baia Mare

Testimoniale video Silva Immersion 29.11 – 02.12.2014, București

Testimoniale video Silva Intuition System 25 – 26.01.2014, București

Iată ce ne scriu absolvenții noștri, ai cursului de 4 zile SILVA IMMERSION:
ALINA – Belgia (e-mail)
”Multumesc inca o data pentru cursul pe care l-ati tinut in Bucuresti, pentru mine a fost o experienta ce mi-a schimbat complet perspectiva. Va datorez enorm, nu exagerez cand spun ca ati fost piatra de hotar a vietii mele de pana acum. 🙂
Am inceput sa folosesc tehnicile (sa le inteleg si sa le stapanesc). Cel mai des folosesc 3 degete, vizualizarea/ ecranul menal, lucrul in laborator, afirmatii pozitive, locul de relaxare.
Vad beneficii pe absolut toate planurile, am invatat sa imi ascult mult mai bine intuitia, percep intentiile oamenilor mai bine, gandesc mai structurat, invat mai bine si mai repede, ma organizez mult mai bine, la lucru ma ajuta enorm, ce mai…  totul s-a imbunatatit – de foarte multe ori ma uimesc pe mine insami.
In ultima luna, in fiecare dimineata, intru in laborator pentru aprox 20 min, e superb cat de multa stabilitate iti da. M-am bucurat foarte tare sa reusesc sa ma auto-vindec, dar cel mai important e ca pot sa vindec, e superb!! Este o munca in fiecare zi, nu e tot timpul perfect – altfel nu ne-am mai simti motivati – dar e foarte placut sa stii ca ai uneltele la indemana pentru a-ti imbunatatii viata.
Imi place foarte tare ca tehnicile nu merg aplicate in interesul propriu, la modul egoist si asta ma face atenta la ce imi doresc, cum gandesc si cum adopt lucrurile din jurul meu.
Mama e si ea foarte bine, vede in fiecare zi beneficiile schimbarii – a redus cantitatea medicamenteler de Parkinson si se simte bine. Mai are insa de lucru, dar evolueaza foarte bine, sunt foarte fericita ca a inteles esenta cursului si e atenta la schimbari.
Abia astept sa vin la o a doua sesiune, nu stiu cand, dar e in plan 🙂
Deja mi-e tare dor de voi!
Va pup!
Alina”
(formular de feedback)
”Vârsta:
Profesia/ ocupația:
Curs:
Data:
Notă generală:
Calitatea informațiilor:
Calitatea prestației:
Cât de folositor este cursul:
Ce tehnici sunt atractive:
Ați recomanda și altora?
Comentarii: ”
Ovidiu Apostol (formular de feedback)
”Vârsta: 47
Profesia/ ocupația:  Inginer/ Analist calitate
Curs: Silva Immersion
Data: 3-6 februarie 2017
Notă generală: 10. Am apreciat foarte mult la acest curs calitatea si valoarea informatiilor si deasemenea modul foarte aplicat in care s-au transmis aceste informatii.
Calitatea informațiilor: 10. Calitate informatiilor este deosebita. Valoarea lor nici nu poate fi exprimata. Toate acestea fac ca increderea in sine a fiecarui cursant sa creasca cu fiecare zi de curs.
Calitatea prestației: 10. Am apreciat foarte mult modul in care instructorii aplicau imediat dupa prezentare in cadrul exercitiilor toate informatiile predate. Deasemenea am apreciat foarte mult rabdarea cu care au trecut peste toate intreruperile cursantilor.
Cât de folositor este cursul: 10. Acest curs imi este foarte foarte folositor. Il voi aplica spre binele meu al familiei mele (si al umanitatiii) pentru a ma ajuta in luarea unor decizii in activitatea mea cotidiana si in domeniul sanatatii mele si a familiei mele.
Ce tehnici sunt atractive: Controlul viselor, Cheile de memorie, Tehnici de lucru pe cazuri de sanatate
Ați recomanda și altora? DA si am si facut-o.
Comentarii: Pentru ca sunt foarte multe informatii utile si cu larga aplicatie, poate ca o intindire pe mai multe zile ar face mai usoara asimilarea.
Laura-Elena Vlad (formular de feedback)
Vârsta: 29
Profesia/ ocupația: Coordonator
„Curs: Silva Immersion
Data: 3-6 februarie 2017
Notă generală: 10 – accentul pe partea practica, share de experienta a absolventilor aflati in sala, multitudine de exemple benefice.O calatorie excelenta, magica si plina de emotie! Alaturi de acesti oameni extraordinari, Anca si Cristi, am reusit sa-mi conturez din ce in ce mai mult scopurile, idealurile si sa experimentez trairi intense, dincolo de acest timp si spatiu.Cuvintele sunt prea mici, recomand cu tarie acest curs care iti va schimba carma si cu care o sa intri in armonie, pt ca doar tu esti in control iar Universul nu va face decat sa armoniezeze ceea ce tu iti doresti! Ma inclin… 
Calitatea informațiilor: 10- structurate, la obiect, detaliate + o serie de recomandari carti/ filme de maxim ajutor
Calitatea prestației: 10- 2 oameni minunati, carora le place la nebunie ceea ce fac, sunt dispusi sa stea peste curs oricand si pana la orice ora pt a da lamuriri sau a discuta aspecte ale vietii ( insa…nu exagerati :)); emana bucurie, optimism si o relatie frumos cladita.
Cât de folositor este cursul: 10- tehnicile le poti utiliza in orice moment al vietii, insa aspectul cel mai important este sa le practici:)
Ce tehnici sunt atractive: Controlul trezirii, Paharul cu apa, Oglinda mintii si bineinteles minunatele Chei de Control
Ați recomanda și altora? DA- este ceea ce fiecare din noi are nevoie pt a trai sanatos, frumos si a avea multa incredere in sine:)
Comentarii: Cu siguranta o sa revin la curs si mi-ar placea foarte tare sa particip la unul intrun mediu natural si linistit ( ex la munte, in aer liber…). De asemenea as participa cu drag la focus grupuri, clubul Absolventilor Silva…orice tip de activitate extra curs care sa ne aduce pe toti si sa putem socializa si dezvolta proiecte benefice:)
Udrescu Ioana Ruxandra (formular de feedback)
„Vârsta: 46
Profesia/ ocupația: medic stomatolog
Curs: Silva Imerssion
Data: 3-6 februarie 2017
Notă generală: 10 Mi-a placut ca desi tehnicile se repeta, informatiile dintre ele sunt diferite si faptul ca la fiecare repetare perceptiile si senzatiile sunt din ce in ce mai intense ca si cum as avansa ca valoare.
Calitatea informațiilor: 10 informatii foarte interesante mai ales recomandarile de carti si filme mi s-au parut binevenite
Calitatea prestației: 10 imi place energia degajata de instructori si faptul ca leaga cursantii si repetentii ca un liant ceea ce nu am mai experimentat la alti instructori
Cât de folositor este cursul: 10 am folosit multe tehnici si le folosesc in continuare in toate domeniile vietii
Ce tehnici sunt atractive: Comunicarea subiectiva , cheile de memorie si oglinda mintii
Ați recomanda și altora? DA! Vorbesc mereu despre acest curs este subiectul meu preferat
Comentarii: Mi-as dori o incadrare mai buna in timp. Au fost momente in care simteam ca am nevoie de o pauza. Nu credeam ca statul pe scaun te poate obosi, dar dupa cateva ore… chiar obosesti
Marioara Baltaretu (formular de feedback)
„Vârsta: 66
Profesia/ ocupația: Învățătoare/ pensionară
Curs: The Silva Method 4-Day Immersion Silva Life and Intuition System ( Silva Life System si Silva Intuition System)
Data: 3-6 februarie 2017
Notă generală: 10 pentru cei doi instructori care au dat dovada de profesionalism. Abordand o metodologie interactiva, cu exemplificari care au facut mai usoara intelegerea informatiilor, dand dovada de pasiune in ceea ce fac, Anca si Cristi au demonstrat o inalta preocupare pentru a schimba lumea, asa cum si-au propus.
Calitatea informațiilor: 10. Informatiile au fost pertinente, asigurand gradul de intelegere pentru cursanti.
Calitatea prestației: 10. Mi-a placut foarte mult cum au interactionat cei doi instructori, cum au reusit sa ne mentina treaza atentia fara sa percepem trecerea timpului.
Cât de folositor este cursul: 10. Desi am 66 de ani, o varsta cand multi ne considera conservatori, eu am simtit ca am facut o turnura in activitatea mea cotidiana. Voi folosi tehnicile in toate situatiile ivite, predominanta fiind sanatatea.
Ce tehnici sunt atractive: Tehnica celor trei degete; Oglinda mintii; Laboratorul; Paharul cu apa
Ați recomanda și altora? DA. Pentru a le da si altora posibilitatea sa-si schimbe atitudinea fata de lume
Comentarii:  Felicitari pentru prestatie, putere de munca in continuare, cat mai multe seminarii- cu cat mai multi cursanti-sanatate si…DIN CE IN CE MAI BINE!
Mihaela Maria Sandulescu (formular de feedback)
”Vârsta: 47 ani
Profesia/ ocupația: Inginer/ Inginer
Curs: Silva Immersion
Data: 30.11-03.12.16
Notă generală: Nota 10! Mi-a placut ca am invatat tehnici simple, usor de aplicat in viata de zi cu zi pentru obtinerea unei vieti personale si profesionale din ce in ce mai bune.
Calitatea informațiilor: Nota 10! Informatii foarte ample dar oferite de o maniera foarte accesibila, astfel incat ele sa poata fi dezvoltate, aprofundate ulterior, totusi sa poata fi aplicate imediat.
Calitatea prestației: Nota 10! 2 instructori complementari, o imbinare perfecta care a potentat valoarea informatiilor primite. Prezentari amuzante sau serioase, insa mereu clare si relevante. Desi mereu putem imbunatati, in acest caz totul mi s-a parut perfect! Felicitari maxime!
Cât de folositor este cursul: Nota 10! Voi folosi informatiile primite in absolut toate aspectele vietii mele.
Ce tehnici sunt atractive: Paharul cu apa, Laboratorul, Comunicarea subiectiva
Ați recomanda și altora? Da, categoric! Este un curs necesar oricarui om care cauta sa se (re)descopere si cauta sa fie fericit in viata asta.
Comentarii: …”
CLAUDIA MARIN (formular de feedback)
”Vârsta: 40
Profesia/ ocupația: Profesor de matematică
Curs: Silva Immersion (SILVA LIFE SYSTEM SI SILVA INTUITION SYSTEM)
Data: 30.11-03.12.2016
Notă generală: 10.
Calitatea informațiilor: 10.
Calitatea prestației: 10.
Cât de folositor este cursul: 10; Informatiile si tehnicile utilizate in acest curs doresc sa le folosesc, in special, pentru imbunatatirea vietii mele personale si, in plus, sa aplic aceste tehnici in profesia mea, la clasa, impreuna cu copiii.
Ce tehnici sunt atractive: TEHNICA CELOR 3 DEGETE; TEHNICA PENTRU CONTROLULUI DURERII DE CAP; TEHINCA PAHARULUI CU APA
Ați recomanda și altora? DA.
Comentarii: Din punct de vedere organizatoric, ca sugestie, ar fi asezarea cursantilor in forma de U; si fiecare scaun sa aiba pe margine cate o masuta pentru notite si sa existe un loc pentru asezarea gentilor.
GABRIELA CHIFAN (formular de feedback)
”Vârsta: 40
Profesia/ ocupația: Statistician
Curs: SILVA IMMERSION
Data: 30.11-03.12.2016
Notă generală: 10.
Calitatea informațiilor: 10. Extrem de multe informatii utile si practice.
Calitatea prestației: 0. O combinatie perfecta intre cei doi instructori!
Cât de folositor este cursul: 10. Voi folosi in toate aspectele vietii mele, deoarece sunt informatii care pot fi aplicate oriunde si oricand.
Ce tehnici sunt atractive: 3 dgt, oglinda mintii, laboratorul si comunicarea subiectiva
Ați recomanda și altora? Da! Este un curs util pentru absolut orcine, indiferent de varsta. Efectiv iti da un restart vietii!
Comentarii: Poate ar trebui sa dureze cu o zi mai mult, deoarece sunt foarte multe informatii.
Monica Adriana Ragabeja (formular de feedback)
”Vârsta: 53
Profesia/ ocupația: Jurist, fost militar de carieră/ liber întreprinzător
Curs: Silva Immersion
Data: 30.11-03.12.2016
Notă generală: 10 Pentru calitatea informatiilor, modalitatea echilibrata in care ati oferit explicatii bazate pe logica dar si pe emotie
Calitatea informațiilor: 10 Argumentele sunt aceleasi
Calitatea prestației: 10 Pentru ambii instructori. Anca a oferit informatia foarte structurat, logic si a stimulat asimularea folosind structura logica a creierului meu si Cristi a condimentat tot acest proces de intelegere si asimilare cu trimitere la emotie.
Cât de folositor este cursul: 10 – Relatii, Eficientizarea activitatilor dar mai ales in trairea vietii cu acel SCOP
Ce tehnici sunt atractive: Laboratorul, 3 Degete si Frazele Benefice
Ați recomanda și altora? Da pt ca este benefic tuturor
Comentarii: …”
Stanescu Sorin (formular de feedback)
”Vârsta: 55
Profesia/ ocupația: electronist
Curs: SILVA IMMERSION
Data: 30.11-03.12.16
Notă generală:  …nota pe care o ofer este 9,25 ; mi-a placut modul profesional si ”actoricesc” de predare , felicitari .
Calitatea informațiilor: …nota e 9 ; totul e perfectibil
Calitatea prestației: nota pentru fiecare e de 9.50 ; sunt sigur ca amandoi stiu mai bine ca mine unde isi pot perfectiona prestatia…
Cât de folositor este cursul: nota maxima 10 ;… pentru a ma descoperii incontinuare pe mine si a-i intelege pe ceilalti de langa mine …
Ce tehnici sunt atractive: Tehnica celor trei degete, Tehnica de cufundare, Tehnica holoviziunii
Ați recomanda și altora? DA !!! Am scris cu litere mari ca sa nu mai argumentez…
Comentarii:  …un viitor ”repetent” va ureaza : din ce in ce mai bine!!!
Geta Bucur (formular de feedback)
”Vârsta: 46
Profesia/ ocupația: Fizioterapeut
Curs: Silva Immersion
Data: octombrie 2016
Notă generală: Nota 10 Acest seminar m-a determinat sa fiu mai realista si sa gandesc mai mult deoarece, am reusit sa-mi schimb viziunea asupra vietii.
Calitatea informațiilor: Nota 10 Foarte bine structurate
Calitatea prestației: Nota 10 Instructori de calitate, profesionalism, organizare exceptionala . Ar fi nevoie de mai mult timp alocat pentru asimilarea și experimentarea unui asemenea volum de informații și aplicații ..:-)
Cât de folositor este cursul: Nota 10 Aspectul, Viata !! 🙂
Ce tehnici sunt atractive: Controlul Viselor , Comunicarea Subiectivă.
Ați recomanda și altora? DA!
Comentarii: Pentru mine acest curs a fost sansa unei imersii profunde in necunoscutul fiintei mele,in acea parte de care nu sunt constienta dar care imi dicteaza o mare parte din viata. Am invatat multe despre anatomia sufletului meu si am transformat acele programe care ma limitau si poate chiar ma sabotau. A fost o experienta unica pentru care sunt recunoscatoare universului si tuturor celor care au fost implicati. Recomand cu caldura acest curs transformational tuturor celor care isi doresc o evolutie constienta accelerata si nu numai!
George-Cristian Safta (formular de feedback)
”Vârsta: 25
Profesia/ ocupația: Web developer
Curs: Silva Immersion
Data: Octombrie 2016
Notă generală: 10. Cel mai mult mi-a placut faptul ca am constientizat lucruri pe care le-am facut fara sa le dau vreun sens. Ca m-am descoperit si ca pot sa controlez si alte aspecte ale vietii.
Calitatea informațiilor: 10. Informatiile au fost bine structurate si usor de inteles. Nu a fost complicat sa-mi dau seama ce inseamna totul.
Calitatea prestației: 10. Mi-a placut foarte mult ca nu a fost un curs boring in care doar se citeste. Au fost prezentate aspecte din viata de zi cu zi unde se pot practica cele invatate.
Cât de folositor este cursul: 10. Acest curs mi-a dat increderea si totodata mi-a confirmat ceea ce simteam. Poti vindeca orice si pe oricine atata timp cat exista incredere si vointa.
Ce tehnici sunt atractive: Stabilirea patologiei unei persoane, Controlul Trezirii si Controlul Viselor.
Ați recomanda și altora? DA
Comentarii: …”
MIRCEA SÂRBU – Løgstør, Danemarca (formular de feedback)
„Curs: Silva Immersion
Data: 29 iulie – 1 august 2016 la București
Notă generală: 10, mi-a placut modul de prezentare al cursului, atmosfera relaxata pe toata durata cursului si mai ales instructorii, care m-au facut sa ma simt parte a cursului
Calitatea informațiilor: 10, concise, usor de asimilat si pline de exemple edificatoare
Calitatea prestației: 10+, TOTUL
Cât de folositor este cursul: 10, va fi un capitol distinct in cel de al 3-lea volum la care lucrez si care se refera la reprogramarea subconstientului
Ce tehnici sunt atractive: Ecranul mental, Proiectia mentala in fiinta umana, Tehnica utilizarii laboratorului
Ați recomanda și altora?
Comentarii: DA”
SIMONA IONASCU (formular de feedback)
„Curs: SILVA  IMMERSION
Data: 17 – 18 IUNIE 2016
Notă generală: Nota 10 pentru Anca si Cristi, pentru colegii de curs, pentru alegerea locatiei, si mie ca am luat decizia sa fiu aici.
Calitatea informațiilor: Nota 10 atat pentru informatii cat si pentru modul in  care am putut sa le procesez…
Calitatea prestației: Nota 10 pentru instructori, cel mai mult mi-a placut sentimentul ca le pasa de noi, au fost apropiati si calzi…
Cât de folositor este cursul: Nota 10;  in fiecare zi incerc sa aplic ce am invatat, pentru sanatate, pentru  vise si visuri, ptr. o viata mai buna intr-o lume mai buna .
Ce tehnici sunt atractive: Controlul starii de veghe, Paharul cu apa, Trei degete…
Ați recomanda și altora? DA , as vrea ca toate persoanele importante pentru mine sa beneficieze de aceste informatii.
Comentarii: cred ca ar trebui mai multa informatie  audio …”
FLORIN MANEA (formular de feedback)
„Curs: Silva Immersion
Data: 17 – 20 Iunie 2016 la Galați
Notă generală: 9  Calitatea informatiilor, metodele si tehnicile enuntate.
Calitatea informațiilor: 9  Informatii  foarte interesante, aproape de necrezut petru cineva fara pregatire si fara deschiderecatre nou.
Calitatea prestației: 9 Prestatie de calitate, tratata cu seriozitate. Poate timpul alocat practicii sub indrumarea instructorilor ar fi mai de folos daca ar fi mai cuprinzator.
Cât de folositor este cursul: 10 Tehnicile si informatiile au aplicabilitate in toatea spectele vietii, depinde de fiecare in parte cum daca si cum le aplica!
Ce tehnici sunt atractive: Controlul Somnului, Cheile de memorie, Controlul obisnuintelor.
Ați recomanda și altora? Da! Toti ar trebui sa beneficiem de posibilitatile si perspectivele deschise  de aceste cunostinte si tehnici pentru a face viata mai buna si implicit Lumea mai buna.
Comentarii: ”
IOANA MANEA (formular de feedback)
„Curs: Immersion Silva Life and Intuition System
Data: 17-20 06 2016 la Galați
Notă generală: Nota 10! Totul, asteptat de bine! Am asteptat ceva vreme sa-mi implinesc acest vis dar a meritat .Am acumulat o multime de informatii si de mesaje pe care vreau sa le folosesc si le voi folosi cu succes maxim!
Calitatea informațiilor: Nota 10! De calitate, reale ,stiintifice si oferite intr-un mod accesibil si interactiv.Nu am avut nici un moment de plictiseala sau oboseala .Patru zile energizante in  care mintea a functionat cu rost in folosul meu si al umanitatii!
Calitatea prestației: Nota 10! Exemple de OAMENI pentru noi toti !Ma simt onorata ca i-am cunoscut, ca am respirat acelas aer cu ei ,ca le-am simtit imbratisarile calde!GENEROSI  oferind din preaplinul lor!
Cât de folositor este cursul: Nota 10! Vreau sa folosesc toate tehnicile invatate in fiecare moment al vietii mele si voi folosi toate tehnicile invatate in fiecare mooment al vietii mele.
Ce tehnici sunt atractive: Tehnica celor Trei Degete, Oglinda Mintii, Comunicarea Subiectiva!
Ați recomanda și altora? DA! Fiecare OM trebuie sa stie si sa practice METODA SILVA pentru binele lui, al semenilor  si  al Universului!
Comentarii: ”
LUCICA EMANOILA PECIE (formular de feedback)
„Curs: THE  SILVA  METHOD  (Immersion Silva Life and Intuition System)
Data: 27-30 mai 2016
Notă generală: 10 !  Puncte forte: organizarea, structura cursului, suportul de curs, modul in care au fost fixate informatiile oferite, aportul si farmecul personal al trainerilor
Calitatea informațiilor: 10 Informatii concrete cu explicatii ajutatoare si exercitii utile
Calitatea prestației: 10 ++++ Oameni deschisi, instruiti, cu multa si diversificata experienta, cu talent pedagogic! Aprecieri deoasebite pentru deschiderea totala, pentru modul in care au impartasit  experiente personale si mai alesc ca s-au prezentat cu proprii copii ca exemple vii de eficienta a cursului! BRAVO!
Cât de folositor este cursul: 10 ++++  Mi-am dorit sa fac acest curs de mai mult timp insa acum  a fost NECESAR sa-l fac! Deoarece trec printr-o perioada a vietii mele care nu este foarte confortabila, acest curs mi-a redat speranta, mi-a ascutit simturile si mi-a dat instrumente pentru optimizarea vietii! Sa stiti ca de cind am terminat cursul sunt mai optimista si  simt O IUBIRE NEMARGINITA pentru oameni si pentru tot felul de situatii pe care altfel le-as fi considerat „neadecvate” (exemplu: rezultatul alegerilor locale 🙂 )
Ce tehnici sunt atractive: Mereu si oriunde:  „DIN CE IN CE MAI BINE!” ,  3 DGT si „Anuleaza-Anuleaza!” + Relaxarea lunga si  Paharul cu Apa
Ați recomanda și altora? DA – am si facut-o deja la citeva persoane + postari aproape zilnice cu formule pe FB!  DE CE?  PENTRU CA MERITA!
Comentarii: MULTUMESC CU RECUNOSTINTA! Doream sa nu se mai termine cursul!  De aceea voi reveni cu placere ori de cite ori pot!”
VIRGILIU BOTAN (formular de feedback)
„Curs: SILVA IMMERSION
Data: 27 – 30.05.2016
Notă generală: 10 – mi-a placut atmosfera destinsa, chiar daca materialul predat a fost destul de dens.
Calitatea informațiilor: 10 – informatii exacte si complete despre metoda Silva, exemplificarile au acoperit arii diverse, nu s-au inregistrat divagatii
Calitatea prestației: 10 – poate ar fi nimerit ca participantii sa primeasca niste ecusoane cu nume prenume, ar facilita comunicarea si consolidarea echipei
Cât de folositor este cursul: 10 – cred ca il voi folosi in toate domeniile pentru ca are aplicabilitate universala
Ce tehnici sunt atractive: Tehnica celor Trei Degete, Paharul cu Apa, Controlul Viselor.
Ați recomanda și altora? DA – pentru ca este foarte practic si ofera raspuns la multe provocari zilnice
Comentarii: Poate ar fi nimerit ca participantii sa primeasca niste ecusoane cu nume prenume, ar facilita comunicarea si consolidarea echipei.”
SABINA STOICA (formular de feedback)
„Curs: SILVA IMMERSION
Data: 27-30 mai 2016
Notă generală: 10, in prima zi am crezut ca NU POT, iar in ultima zi a cursului am plecat cu atatea trairi, sentimente, planuri, ganduri de care nu eram constienta ca pot sa le traiesc. <3
Calitatea informațiilor: 10, EXCELENT
Calitatea prestației: 10, sunt amandoi minunati plin de energie si pozitivism. Ii iubesc!
Cât de folositor este cursul: 10, in fiecare zi de minim 2 ori pe zi.
Ce tehnici sunt atractive: Psihometrie, Cheile de memorie, Clarviziune
Ați recomanda și altora? CLAR DA !! Experienta, sentimentele si starile prin care am trecut in aceste 4 zile au fost cele mai intense din viata mea!!!
Comentarii: Daca TU crezi ca NU poti, NU esti in stare, NU crezi… ASTA E CURUL CE TREBUIE SA IL FACI!!!! Din ce in ce mai bine!”
RODICA MIRICĂ (formular de feedback)
„Curs: Silva Immersion
Data: 1-4 aprilie 2016
Notă generală: 9 – Informatiile oferite si modul de prezentare al instructorilor
Calitatea informațiilor: 9 – Apreciez faptul ca informatiile au fost transpuse intr-un mod accesibil si practic. Ar fi de dorit ca informatiile de pe slide-uri sa apara si in caietele de curs. De asemenea, ar fi de dorit ca informatiile sa fie mai putin condensate
Calitatea prestației: 9 – Apreciez calitatile umane, morale, dar si profesionale ale instructorilor
Cât de folositor este cursul: 9 – Voi folosi informatiile si tehnicile asimilate in toate aspectele vietii, respectiv: profesional, spiritual, relational, social…
Ce tehnici sunt atractive: Conectarea cu sursa, Conectarea la scop, Oglinda Mintii
Ați recomanda și altora? DA.  Este o modalitate de a deveni mai constient de sine, de universul in care traim, de a ne atinge telurile, de a ne cladi viata potrivit nazuintelor si vocatiei personale
Comentarii: E de preferat ca informatiile sa fie mai putin condensate, asta insemnand, probabil, sa se desfasoare in mai multe zile cursul. De asemenea, ar fi util ca informatiile de pe slide-uri sa fie inserate in caietele de curs.”
PAUL ARDELEANU (formular de feedback)
„Curs: Silva Immersion
Data: 1-4 aprilie 2016
Notă generală: 9 – Mi-a placut faptul ca este demonstrat stiintific si ca tehnicile sunt simple
Calitatea informațiilor: 8 (multe informatii erau foarte utile insa am gasit si lucruri de umplutura care nu prea le vedeam rostul : Despre Stefan cel Mare, Celula, Martienii…)
Calitatea prestației: 8 (Mi-au placut cel mai mult meditatiile ghidate. Cred ca poate fi imbunatatit timing-ul – vazand ca se intarzie in prima zi, nu mi-am mai dat interesul sa ajung la timp si neatentia in timpul cursului – cand te uiti la telefon in timpul cursului un participant are senzatia ca trimiti mesaje altora desi poate nu este asa)
Cât de folositor este cursul: 10 – Drum cu masina noaptea, schimbare convingeri negative
Ce tehnici sunt atractive: Repetarea Ultimului Succes, Locul Ideal de Relaxare, Oglinda Minții
Ați recomanda și altora? Da
Comentarii: :)”
LILIANA V. (formular de feedback)
„Curs: Silva Immersion
Data: 1-4/03/2016
Notă generală: 10  Este un curs foarte interesant care,pe mine m-a ajutat să fiu mai liberă în toate.
Calitatea informațiilor: 10 Deosebită
Calitatea prestației: 9 Când un curs este interactiv lăsați-l interactiv.
Cât de folositor este cursul: 10 În toate domeniile vizate poate fi folosit acest curs.
Ce tehnici sunt atractive: Laboratorul, Controlul Viselor și atingerea obiectivelor propuse (Oglinda Mintii)
Ați recomanda și altora? Da
Comentarii: Îmi place să vi le spun personal.”
RADU STELIAN RAMBAȘ (formular de feedback)
„Curs: Metoda SILVA  (Immesion)
Data: 1-4.04.2016
Notă generală: 10, bine structurat si interactiv.
Calitatea informațiilor: 10 INFO pe întelesul tuturor
Calitatea prestației:
Cât de folositor este cursul: 10, minim de 2 ori pe zi
Ce tehnici sunt atractive: Controlul Somnului, Controlul Viselor si Repetarea Ultimului Succes
Ați recomanda și altora? Da, vorbesc cu drag despre curs
Comentarii: Din ce in ce mai bine!!!!”
RAMONA CARMEN ILIE (formular de feedback)
„Curs: SILVA LIFE SYSTEM & SILVA INTUITION SYSTEM
Data: 1-4.04.2016
Notă generală: 10 cu felicitari atat pentru curs cat si pentru mentori. Informatii multe,utile si cu aplicabilitate imediata.S-a facut usor trecerea de la teorie la practica astfel incat la sfarsitul fiecarei zile am auzit”uau”de la aproape fiecare cursant.
Calitatea informațiilor: Informatiile au fost clare,precise,usor de asimilat.Mentorii s-au completat reciproc,iar noi am putut „savura” totul la maxim, nota e 10 .
Calitatea prestației: Au pus suflet in tot,s-au dedicat in totalitate.Un exemplu bun de urmat,ai ce invata de la ei,dau si primesc neconditionat,un cuplu pe care as dori sa-l intalneasca cat mai multi,am face o lume mai buna.DIN CE IN CE MAI BINE!
Cât de folositor este cursul: 10-Informatiile si mai ales tehnicile asimilate le voi folosi mereu de acum inainte,in orice domeniu al vietii mele,atunci cand simt si traiesc.Va pup si va iubesc ,dragii mei Anca si Cristi.
Ce tehnici sunt atractive: Tehnica mentala:trei degete. Tehnica celor cinci degete(le ador si le folosesc fff des .Si nu in ultimul rand „Oglinda mintii”.(eu zic ca am incredere,dorinta,credinta,rabdare pentru a deveni DIN CE IN Ce tehnici sunt atractive: CE MAI BUNA SI DIN CE IN CE MAI BINE!)
Ați recomanda și altora? Da,merita .E „uau” totul! Il recomand cu caldura tuturor,pentru ei macar,daca nu vor sa schimbe „lumea”.
Comentarii: ”
BOGDAN OPREA (formular de feedback)
„Curs: Silva Immersion
Data: 1-4 aprilie 2016
Notă generală: 10 !!! Acest CURS mi-a schimbat viata, pot spune ca mi-a dat una noua. O viata in care sunt mai bun pe zi ce trece din toaaate privintele! STIU si POT sa fiu exact cum imi imaginez !!
Calitatea informațiilor: extraordinar fara nici o exagerare. 10 !
Calitatea prestației: Zambete, trairi, imbratisari, voie buna neincetata !! 10 !
Cât de folositor este cursul: 10 !! voi folosi, tot ce am invatat in cele 4 zile minunate, in orice aspect al vietii mele !!
Ce tehnici sunt atractive: Tehnica celor 3 Degete, Ecranul Mental, Anestezia Manusii
Ați recomanda și altora? DA, recomand tuturor !! toti meritam viata care ne-o dorim !!
Comentarii: RESPECT instructorilor minunati Anca Juganaru si Cristi Lazar !!!”
GINA M. E. (formular de feedback)
„*Curs: Silva Immersion
Data: 5-8 februarie 2016
Notă generală: 10 Tehnicile invatate la curs pot fi folosite zilnic, pentru a ne schimba viata din ce in ce mai bine.
Calitatea informațiilor: 10 Informatiile au fost explicate cu claritate, exemplificate pe intelesul tuturor.
Calitatea prestației: 10 Cei 2 instructori s-au completat perfect, adevarati profesionisti.
Cât de folositor este cursul: 10 – sanatate
Ce tehnici sunt atractive: Tehnica celor 3 degete, Paharul cu apa, Oglinda mintii
Ați recomanda și altora? Da. Consider ca fiecare om merita sa faca macar odata in viata un astfel de curs, pentru a avea o viata din ce in ce mai buna.
Comentarii: Organizarea unui curs pentru copii (6-7 ani)”
IRINA-ELENA GAVRILĂ (formular de feedback)
„*Curs:* Silva Immersion
*Data: *28.11-01.12.2015
*Notă generală:* 9
*Calitatea informațiilor:* 10; mesaje tintite, clare si la obiect; informatii si material structurate si etapizate corect. Informatie usor digerabila si practica de top, nu doar teorie pusa in brate.
*Calitatea prestației:* 10; am apreciat pasiunea si daruirea instructorilor, manierea in care se completeaza si sustin, pragmatismul si buna dispozitie, inteligenta emotionala si simtul responsabilitatii, pedagogic fata de cursanti si materialul predat; respectul fata de clienti. De ameliorat: timingul, sa cresteti prin practica; adaugare de noi exercitii in curs; tabere de practica de organizat in 2016
*Cât de folositor este cursul:* 10 Personal si profesional: in viata-mi de zi cu zi, lucrarea muschiului numit creier, realizarea de noi proiecte, relatii si cariera
*Ce tehnici sunt atractive:* Cheile de memorie, Oglinda Mintii, Tehnica Controlul Viselor, Tehnica Controlul Trezirii, Laboratorul si Sfatuitorii, Paharul cu Apa
*Ar recomanda și altora?* Da; l-am si revomandat deja si o voi face ori de cate ori simt
*Comentarii:* Silva Immersion este cadoul perfect de Sarbători și cu orice ocazie pentru prietenii și persoanele care fac parte activă din viața și timpul nostru.
Recomand fără ezitare acest curs de dezvoltare și educatie, practică adevărată pe pâine și tehnică de stăpânire/ domesticire/ educare/ train-uire/ șlefuire a stresului și a creierului, acest util minunat cu care Divinitatea ne-a înzestrat și prin care ne proiectăm la nivel individual și apoi transpunem în realitate propria existență.
Mergeți la o prezentare gratuită și vă veți convinge (ce vede ochiul, crede inima)! Dacă aveți copii, se merită să le deschideți ochii cu acest curs practic însă întâi de toate, redescoperiți-vă voi împreună cu doi oameni, instructori devotați, pasionați până în măduva oaselor de tot ceea ce fac, Anca Jugănaru și Cristi Lazăr!
Vă recomand să organizați mai multe prezentări gratuite și webinarii, iar din 2016 un turneu în România; tabere de practică.”
RODICA (formular de feedback)
„*Curs:* Silva Immersion
*Data: *28.11 – 01.12.2015
*Notă generală:* 10 – Pe langa informatia primita, care a depasit asteptarile mele, am fost foarte incantata de structura cursului, modul de prezentare profesionist, felul in care am fost „initiati”, treptat.
*Calitatea informațiilor:* 10 – Informatie pretioasa, foarte bine explicata.
*Calitatea prestației:* 10 – Pe langa profesionalism, felul in care s-a interactionat cu cursantii, facand din aceste 4 zile o experienta memorabila. Nu am sesizat pana acum aspecte care ar trebui imbunatatite, daca va fi cazul, voi reveni cu feedback.
*Cât de folositor este cursul:* 10 – Cred ca acesta este cel mai util curs pe care l-am absolvit pana acum. Voi folosi informatiile/tehnicile in toate aspectele, dupa un astfel de curs nu mai poti gandi si actiona ca inainte.
*Ce tehnici sunt atractive:* Proiectele, Trei degete, Controlul Trezirii. Insa le voi folosi pe toate, cu siguranta.
*Ar recomanda și altora?* Da, voi vorbi despre experienta pe care mi-ati oferit-o tuturor celor care „au urechi sa asculte”.
*Comentarii:* Continuati ceea ce faceti, aveti proiecte minunate. Sugestie: cat mai multe info pe site si pe facebook, despre toate cursurile sustinute si cele viitoare (cred ca se lucreaza deja la asta).”
ADRIANA (formular de feedback)
„*Curs:* Silva Immersion
*Data: *28.11-01.12.2015
*Notă generală:* 10. Mi-a plăcut absolut tot ce a însemnat acest curs; dacă ar fi totuși să aleg, modul atât de natural, flexibil și în același timp profesionist în care formatorii au transmis informațiile a avut cel mai mare impact asupra mea.
*Calitatea informațiilor:* 10. Am avut parte de informatii de calitate, argumenatate atât științific, cat si din perspectiva celui care le aplica la modul practic.
*Calitatea prestației:* 10. Mi-a placut foarte mult energia lor, naturaletea, implicarea si deschiderea lor.
*Cât de folositor este cursul:* 10. Informațiile primite își vor găsi loc în fiecare domeniu și aspect al vieții mele, indiferent de complexitatea ori simplitatea lor.
*Ce tehnici sunt atractive:* Trei degete. Laboratorul. Paharul cu apa.
*Ar recomanda și altora?* DA. deja l-am recomandat unei persoane si a inceput cursul și intentionez sa il recomand cat mai multor persoane. Orice persoana care are deschidere spre a-si imbunatati viata merita sa aiba acces la aceste informatii.
*Comentarii:* Totul a fost foarte bine: oameni minunati, informatii de calitate, atmosfera degajata.”
CRISTINA (formular de feedback)
„*Curs:* Silva immersion
*Data:* 06-09.11 2015
*Notă generală:* 10 Cel mai multmi-a plăcut starea de spirit pe care am obtinut-o.
*Calitatea informațiilor:* 10 Mai mult decât mă așteptam!
*Calitatea prestației:* 10 Nu cred că cineva ar putea face mai bine acest lucru.
*Cât de folositor este cursul:* 10 Încă nu stiu. Mi se potriveste la toate.
*Ce tehnici sunt atractive:* Comunicarea Subiectiva, Oglinda Mintii, Tehnica celor Trei Degete
*Ar recomanda și altora?* DA cu siguranță le voi spune tuturor acelora care vor fi dispusi sa ma asculte
*Comentarii:* Sunteți minunati oameni buni! Poate in promovare sa insistați mai mult pe beneficii.”
IULIA (formular de feedback)
„*Curs:* Silva Immersion
*Data: *17-20 iulie 2015
*Notă generală:* 10. Cel mai mult mi-a placut ca am invatat cum sa lucrez la indeplinirea viselor mele cu ajutorul Oglinzii Mintii.
*Calitatea informațiilor:* 10. Am primit foarte multe informatii absolut noi pentru mine pe care le-am considerat de foarte buna calitate si care mi-au adus un plus de valoare in existenta mea.
*Calitatea prestației:* 10. Mi-au placut foarte mult exemplele date din lumea inconjuratoare in legatura cu tema cursului. Mi-a placut claritatea vorbirii si fermitatea cu care au fost tratate toate aspectele prezentate.
*Cât de folositor este cursul:* 10. Da, imi este extrem de folositor acest curs si vreau sa aplic tehnicile invatate cu atat mai mult cat imi doresc foarte mult sa se organizeze cluburile pentru absolventi astfel incat sa crestem forta acestor tehnici.
*Ce tehnici sunt atractive:* 3DGT, CT, PA
*Ar recomanda și altora?* DA, deja l-am recomandat si il voi mai recomada.
*Comentarii:* Sunteti minunati! Va multumesc!”
ROBERT (formular de feedback)
„*Curs:* Silva Immersion
*Data:* 17.07.2015 – 21.07.2015
*Notă generală:* 10. Chiar meritati, amandoi (Anca si Cristi). In primul rand sentimentul si pasiunea transmisa iar pentru mine si modul de a lucra cu imagini a contat foarte mult si am inteles mult mai bine majoritatea tehnicilor.
*Calitatea informațiilor:* 10 – A fost un plus fata de cursul din 2012 cu informatii si tehnici noi si minunate de care as fi vrut sa stiu de atunci!
*Calitatea prestației:* 10 – Sunteti minunati fiecare, dar impreuna sunteti o forta, cu 2 moduri diferite de oferire a informatiilor. Modul cum va exprimati si cum va completati este intradevar ALTCEVA! Eu desi banuiam pur si simplu m-am indragostit de modul vostru de prezentare! Pt mine a fost cred ca perfect, sau aproape, desi nu stiu ce ar mai fi trebuit:)
*Cât de folositor este cursul:* 10 – Clar. Dar cat voi folosi eu…. In primul rand in afaceri si sanatate si poate si pentru cateva raspunsuri in viata personala, desi nu simt nevoie!
*Ce tehnici sunt atractive:* Comunicarea subiectiva! Tehnica Holoviziunii & Oglinda Mintii si Tehnica Paharului cu Apa. Cele pe care nu le am aplicat, inca!
*Ar recomanda și altora?* DAAAA! Pentru ca mi-a schimbat viziunea asupra vietii si daca o las si practic sunt sigur ca imi va schimba viata din ce in ce in mai bine si mai bine si mai bine!
*Comentarii:* Este mai greu cu explicatia in 2-3 cuvinte pentru cei care nu stiu despre ce este vorba. Macar sa-i fac curiosi sa vina la un curs de prezentare. Eu as veni intr-o tabara de Metoda Silva cu voi doi si sa lucram cat se paote de mult fara sa fim presati de timp!”
COSTINA (formular de feedback)
„*Curs:* Silva Life System si Silva Intuition System
*Data:* 17-21 iulie 2015
*Notă generală:* Ideea ce reiesea din curs, faptul ca poti sa-ti schimbi viata in „din ce in ce mai bine” atat timp cat vrei mai mult si nu te lamentezi asupra a ceea ce nu ai obtinut pana acum. Nota 10, deci.
*Calitatea informațiilor:* Nota 10. Am aflat foarte multe lucruri noi, exprimate pe intelesul tuturor, foarte interesante si determinante.
*Calitatea prestației:* Nota 10 +. Mi-a placut enorm ca s-au comportat intr-un firesc al lor, un firesc din care reieseau dragostea, respectul si increderea unuia fata de celalalt. Au transmis foarte multe emotii si ganduri bune.
*Cât de folositor este cursul:* Nota 10. Ceea ce am constatat este ca Metoda Silva este ca aerul, incat am sa o aplic in toate aspectele vietii mele, pentru ca am aplicat cateva tehnii
*Ce tehnici sunt atractive:* Controlul Trezirii, Paharul cu Apa, Oglinda Mintii
*Ar recomanda și altora?* DA, consider ca orice om are nevoie de un astfel de curs pentru ca te ajuta sa te desc peri si in alt fel decat ai facut-o pana acum.
*Comentarii:* Mi-ar placea sa se tina o data la 3-4 luni sau poate chiar mai des pentru ca trebuie sa stie cat mai multa lume de el si o a doua sugestie ar fi ca i-ar trebui mai multa promovare.”
MIHAELA (formular de feedback)
„*Curs:* Silva Life System si Silva Intuition System (Silva Immersion)
*Data: *17.06.2015 -20.06.2015
*Notă generală:* 10 cu felicitari pentru prezenta totala a instructorilor care s-au completat reciproc intr-o energie pozitiva care ne-a contaminat si pe noi cursantii. Informatiile sunt de natura sa-ti schimbe viata in orice directie doresti: din ce in ce mai bine
*Calitatea informațiilor:* 10 pentru usurinta de a pune in practica rapid informatiile primite si a obtine rezultate uimitoare care te conving de utilitatea informatiilor
*Calitatea prestației:* 10 . Puteti deveni mai UMANI de atat? Ne-am simtit minunat in prezenta voastra. Va iubim, sunteti foarte frumosi
*Cât de folositor este cursul:* 10 deoarece se tehnicile se pot folosi zilnic si au repercursiuni in toate domeniile vietii noastre inclusiv asupra anturajului in sensul cel mai bun cu putinta
*Ce tehnici sunt atractive:* Tehnica Controlul Viselor, Controlul Starii de Veghe, Tehnica mentala 3 Degete
*Ar recomanda și altora?* DA
*Comentarii:*”
CĂTĂLIN C. (formular de feedback)
„*Curs:* SILVA LIFE SYSTEM & SILVA INTUITION SYSTEM (SILVA IMMERSION)
*Data:* 1-4 MAI 2015
*Notă generală:* 10; A fost pentru mine o revelatie, un raspuns subtil la intrebarile pe care oricum mi le puneam. Este unul dintre putinele cursuri pe care le-am facut si la care nu am simtit nevoia sa ma aflu in alta parte.
*Calitatea informațiilor:* 10; (Nu am cu ce sa compar – nu am mai facut altele similare)
*Calitatea prestației:* Cristi 10, Anca 9; implicarea sincera in a transmite cat mai curat informatia, relaxarea si sentimentul de bine induse
*Cât de folositor este cursul:* 10; Dezvoltare personala
*Ce tehnici sunt atractive:* 3 DGT, OM, Laboratorul, CS
*Ar recomanda și altora?* Recomand acest curs, ma voi implica si in organizarea acestuia daca va fi necesar
*Comentarii:* As face periodic (lunar) o intalnire cu absolventii practicanti intalniri de aplicare in comun a tehnicilor (evident fiecare pe proiectul lui dar si pe unul sau doua proiecte comune).”
R. D.  (formular de feedback)
„*Curs:* SILVA IMMERION
*Data:* 1 – 4 mai 2015
*Notă generală:* 10 Totul a fost foarte viu, atractiv, odihnitor si toate lucrurile frumoase s-au adunat aici .
*Calitatea informațiilor:* 10 Informatiile oferite au fost dovedite stiintific, oferite intr-un mod logic, cursiv, argumentate, exemplificate prin cartile oferite.
*Calitatea prestației:* 10 Cei doi instructori, Anca si Cristi, ne-au incantat cu modul lor de comportare, de daruire, modul de expunere, pregatire a tot ce-a insemnat acest minunat curs. F E L I C I T A R I !!!!!!!!
*Cât de folositor este cursul:* 10 In viata de zi cu zi, in actiunea de voluntariat din cel mai mare ONG din lume Rotary International.
*Ce tehnici sunt atractive:* 3 DGT, PA, OM…… si toate celelalte tehnici.
*Ar recomanda și altora?*  DA , iti schimba modul de gandire, de comportare fata de tine, fata de cei care te-nconjoara, devenind mai bun si lumea din jurul tau la fel.
*Comentarii:* Totul a fost la superlativ, nu credeam ca voi putea sta in scaun atatea ore, iar la sfarsitul zilei sa poti s-o iei de la capat.”
LOREDANA (formular de feedback)
*Curs:* Silva Immersion
*Data:* 01.05-04.05.2015
*Notă generală:* 10. Mi-a placut faptul ca tehnicile prezentate pot fi folosite de oricine, iar instructorii sunt plini de talent.
*Calitatea informațiilor:* 10. Informatiile au fost clare, usor de asimilat si prezentate intr-un mod placut, atractiv si relaxant.
*Calitatea prestației:* 10. Instructorii au prezentat cursul intr-un mod deosebit de atractiv ce mi-a captat atentia pe toata durata celor 4 zile. Felul de prezentare al instructorilor este extrem de captivant.
*Cât de folositor este cursul:* 10. Folosesc Tehnicile si informatiile primite in perioada cursului le folosesc zilnic pentru imbunatatirea starii de sanatate, reducerea stresulu, implinirea unor proiecte.
*Ce tehnici sunt atractive:* Oglinda Mintii, 3 Degete, Paharul cu Apa
*Ar recomanda și altora?* Da, este un curs benefic, tehnicile sunt usor de pus in practica, iar rezultatele sunt uimitoare.
*Comentarii:*”
RĂZVAN A. (formular de feedback)
„*Curs:* Lyfe System Program si Silva Intuition System Program
*Data:* 1,2,3,4 mai 2015
*Notă generală:* 10. Asteptarile mi-au fost cu mult depasite, este de departe sistemul care mi-a dat raspunsul la marile intrebari: de unde sunt, incotro ma indrept si care este rostul meu pe pamant
*Calitatea informațiilor:* 10. Toate afirmatiile au avut corespondent in experientele pe care le-am trait la curs
*Calitatea prestației:* 10. Instructorii s-au completat foarte bine unul pe altul, au o foarte mare experienta si au transmis informatiile cu foarte mare caldura si profesionalism.
*Cât de folositor este seminarul:* 10. In toate domeniile, profesional, personal, pentru dezvoltarea personala si pentru binele umanitatii.
*Ce tehnici sunt atractive:* 3 Degete, Laboratorul, Comunicarea Subiectiva
*Ar recomanda și altora?* Da,da,da,da…. consider ca intreaga umanitate ar putea beneficia de binefacerile Metodei Silva.
*Comentarii:* doar multumiri! :)”
LUMINIȚA C. (formular de feedback)
„*Curs:* Silva Immersion (Silva Life System si Silva Intuition System)
*Data:* 01-04 mai 2015
*Notă generală:* nota 10; dedicarea si pasiunea cu care au fost transmise informatiile; sustinerea materialului teoretic prin exemple practice de natura a facilita intelegerea conceptelor transmise; transmiterea unei filozofii de viata bazata pe principii vechi, prezentate insa intr-o forma logica, fundamentata stiintific, adaptata timpurilor actuale.
*Calitatea informațiilor:* 10; informatii de actualitate, la obiect; informatii bazate pe multe lucrari / carti publicate in domeniul dezvolatii personale
*Calitatea prestației:* nota 10; daruirea si pasiunea; transmit incredere, siguranta, intelepciune.
*Cât de folositor este cursul:* nota 10; utilizez tehnicile in toate domeniile, dar mai ales pentru evolutia mea personala; imi imbunatatesc zilnic perspectiva asupra vietii, capacitatea de a ma controla in diverse situatii, astfel incat sa actionez si nu sa reactionez la provocarile vietii; mentinerea sanatatii, a atitudinii pozitive, dar si in atingerea obiectivelor financiare si profesionale.
*Ce tehnici sunt atractive:* „3 Degete”, ,,Oglinda Mintii”, ,,Comunicarea Subiectiva”
*Ar recomanda și altora?* DA; am facut-o deja; consider ca toti oamenii ar trebui sa beneficieze de acest curs, acestea fiind informatii care ar trebui sa se predea in scoala in cadrul unei discipline obligatorii si care sa sustina asimilarea cat mai eficienta a altor materii
*Comentarii:* Organizarea unui curs pentru copii, adaptat la capacitatile si nevoile lor.”